مشخصات فردی و زندگینامه
نام:مهدی
نام خانوادگی:عسکرآبادی
شهرت:شیخ مهدی عسکرآبادی
تلفن همراه:09192944081
تخصص ها:فقه و اصول ، علوم تربیتی ، علوم قرآنی

زندگی نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

و صلی الله علی سیدنا و نبینا

ابی القاسم و ابی الزهراءالمصطفی محمد و آله الطیبین الابرار الاخیار

و لعنه الله علی اعدائهم اعداءالله من الان الی یوم لقاءالله

شناخت نامه شیخ مهدی عسکرآبادی

تمجید و تحمید:

حق حمد به جمیع السنه حامد و محمود، حق عین وجود است که صمد حقّ ِ منزه از مشاین حدود و محدود، به حد کل محدود است.

صلوات و سلام نامعدود بر نفس نفیس حامد لوای حمد و نائل مقام محمود، سید انبیاء محمد و احمد که اول دلیل شاهد و مشهود است و بر آل او اهلبیت عصمت و وحی که اولشان آدم اولیاء الله، سید اوصیاء، نقطه بسمله کتاب موجود است و خاتمشان واسطه فیض وجود، مرکز دایره شهود، بقیت الله و تتمه النبوه مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف است و بر قاطبه انبیاء ‌و اوصیاء و اولیاء، تا سخن از عارف و معروف و عابد و معبود است.

[برگرفته از خطبه حضرت علامه حسن زاده آملی دام عزه در رساله الولایه. ر.ک: یادنامه مفسر کبیر علامه طباطبایی، ص615 ]

طفولیت:

الفقیر الی الله الغنی الکبیر، شیخ مهدی عسکرآبادی راقم اوراق و سطور، فرزند مرحوم حاج احمد آقا روحی فداه و اخت‌الشهید بانو سیدآبادی و خواهرزاده طلبه بسیجی، غواص تخریب‌چی، شهید حمزه سیدآبادی، عفی الله عنهم بمنّه و کرمه، در غروب روز مبارک جمعه سوم مهر ماه 1358 هجری شمسی، در روستای حسن آباد سرتپّه از دهات خاک پاک نیشابور (متبرک و مزین به وجود مبارک و قدوم نازنین امامین همامین، امام موسی کاظم علیه السلام به هنگام خاکسپاری بانوی فضیلت بی‌بی شطیطه قدس سرها الشریفه، و امام علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثناء قبل از ورود به ارض اقدس طوس) در خانواده‌ای متدین و زحمتکش، با چشمی گریان و قلبی شادمان پا به عرصه فانی دنیای دانی نهادم.

طفولیت را در آب و هوای پاک و فرح بخش و دلنواز روستا با فعالیت‌های جان‌کاه پدر و مادر عزیزتر از جانم در قالی بافی، کشاورزی، شبانی، بنایی و کار در کوره آجر پزی به پایان رسانده و مقطع ابتدایی درس و مدرسه را در شهر مقدس مشهد الرضا علیه السلام فرا گرفتم.

شباب جوانی:

دوران نوجوانی و جوانی حقیر با شرکت در جلسات قرآنی منازل و مساجد و مدارس (تعلیم و تعلم و اداره جلسات)، فعالیت در مساجد محله، پایگاه مقاومت بسیج، نیروهای ناصحین و امر به معروف و نهی از منکر، کتابخانه مساجد و مدارس، انتظامات و انجمن اسلامی مدارس و سایر امور فرهنگی مزین بود.

محفل نورانی قرآن کریم:

دوازده ساله بودم و کلاس پنجم ابتدایی. جمعه شب‌ها محفل قرائت قرآن مجید در محله ما برپا بود و هر هفته منزل یکی از اهالی برگزار می‌شد. وقتی نوبت دوره قرآن به خانه ما می‌رسید، با اجازه پدر مشتاقانه در جلسه قرآن حاضر می‌شدم. خیلی دوست داشتم همیشه در محفل انس با قرآن حضور داشته باشم؛ اما پدرم حضور همیشگی را منوط به حفظ قلب قرآن یعنی سوره مبارکه یس نموده بود. با شوق غیر قابل وصفی کمتر از دو ماه سوره مبارکه یس را حفظ نمودم. برای پدرم قرائت کردم؛ وعده پدر عملی شد. زمانی که مجدداً دوره نصیب منزل ما شد، سوره مبارکه یس را در حضور میهمانان قرائت نموده و به سفارش حاجی رجب زاده رحمه الله پیر مرد خوش اخلاق مسئول محفل، از دستان تاول زده پدرم یک اسکناس پانصد تومانی هدیه گرفتم.

یادم هست معلم کلاس اول راهنمایی، نمره ثلث سوم کتاب قرآن را حفظ بیست سوره قرار داده بود. لحظه امتحان فرا رسید. نوبت من که تمام شد، معلم در مقایسه من با سایر دانش آموزان گفت: عسکرآبادی هم مثل بعضی از شما بیست سوره را خواند؛ اما اولاً دقیق و بدون غلط خواند. ثانیاً شمرده شمرده و با آرامش خواند. ثالثاً قبل از قرائت هر سوره ابتدا نام سوره را ذکر می‌کرد، سپس با بسم الله الرحمن الرحیم آغاز می‌نمود.

حتی به خوبی به یاد دارم عشق و علاقه وافر به قرآن کریم و تسلط بر مبانی تجوید، معلم کلاس دوم راهنمایی را بر آن داشت که یک ماه پس از شروع سال تحصیلی به منظور تشویق، کلاس درس قرآن را با نظارت خویش به حقیر بسپارد. دفتر حضور و غیاب آن سال، بهترین یادگاری قرآنی است.

برکت عظمای قرآن را در مبانی تجوید، مدیون جوان متقی و فرهیخته، مهندس حسین سیروسی ایده الله تعالی بوده؛ همچنان که لحن ویژه عربی فصیح را وامدار طلبه عزیز و سخت‌کوش، حجت الاسلام مرحوم هادی خیرخواه قدس سره الشریف هستم. محفل نورانی یکشنبه‌ها در مسجد شمس الشموس نیز یادگار داور بین المللی قرآن کریم، قاری برجسته، خلاق، خوش ذوق و محبوب دل‌ها، مرحوم استاد حسن‌زاده حشره الله مع القرآن العظیم هیچ‌گاه از خاطر نمی‌رود.

افتخار نوکری:

در سن هفده سالگی بعد از گذراندن بخشی از دروس مقطع متوسطه، به توفیق الهی و عنایات ائمه معصومین علیهم السلام و به امید تهذیب نفس، وارد حوزه مبارکه علمیه در مشهد مقدس شدم. مدت سه سال در مدرسه مبارکه امام محمد باقرعلیه السلام به مدیریت سالک الی الله، استاد حاج شیخ عبدالمجید دیانی تیلکی حفظه الله تعالی، سپری نمودم كه پس از قبولی در امتحان شهريه، به منظور شركت در دروس مكاسب و رسائل و كفايه،‌ مدت دو سال در مدرسه علميه آيت الله العظمی خويي رضوان الله تعالی علیه حجره گرفتم. در بدو ورود، در 1378ه.ش سوم شعبان المعظم روز میلاد مبارک سیدالشهداء علیه السلام به دستان مبارک ادیب برجسته، حجت الحق، استاد ابومعین حمیدالدین حجت هاشمی خراسانی حفظه الله تعالی و پانزدهم شعبان المعظم روز میلاد خجسته بقیت الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء به دستان نورانی خطیب جمعه مشهد مقدس، عارف فرزانه ابوالشهیدین آیت الله عبادی رضوان الله علیه مفتخر به تلبس به لباس روحانیت، لباس مقدس امام زمان، حضرت مهدی موعود موجود عجل الله تعالی فرجه الشریف شدم؛ از خداوند منان و مهربان خواهانم ذیل عنایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، توفیق شکرگزاری را عطایم فرماید و از این نعمت عظمی محرومم نفرماید.

به برکت ورود به مدرسه آیت الله العظمی خویی رضوان الله تعالی علیه با برنامه‌های آموزشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه خراسان آشنا شدم و تقریباً همزمان دو رشته مکالمه و ترجمه عربی و رشته علوم و معارف قرآنی را در دو سطح عمومی و تخصصی آغاز نمودم و پایان‌نامه علوم قرآنی را با موضوع «تقدیم و تأخیر در قرآن منیر، از منظر علامه طباطبایی رضوان الله تعالی علیه و جلال الدین سیوطی رحمه الله» ارائه دادم.

در سال 1381 توفیق حضور در حوزه مبارکه قم مقدسه و همجواری کریمه اهلبیت، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها نصیبم شد و علاوه بر کسب فیض از محضر مبارک مراجع عظام و علمای اعلام، در دوره‌های آموزشی متعددی نیز شرکت نمودم.

وظیفه خطیر تبلیغ دین الهی

گرچه حقیر رسماً در سال چهارم حوزه و قبل از شروع لمعتین شهیدین، معمم و ملبس شدم؛ اما از سال سوم طلبگی توفیق جلوس در منبر مقدس رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم نصیبم گردید.

شوق وافر به تبلیغ و اشتیاق شدید به عبا و عمامه، متأثر از تشویق و توصیه مکرر و روحیه والای سالک الی الله، حجت الحق، استاد معظم، حضرت حجت الاسلام و المسلمین، حاج شیخ عبدالمجید دیانی تیلکی است که مکرر در مکرر، عبا و عمامه را افتخار دین معرفی می‌کرد و می‌فرمود: نگویید لیاقت پوشیدن لباس امام زمان عجل الله فرجه الشریف را ندارم؛ بگویید: خدایا! خوب می‌دانم لایق متبرک شدن به لباس مقدس ولی اعظم الهی نیستم؛ اما از ذات اقدست می‌طلبم به حرمت وجود مقدس پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم، خودت توفیق و لیاقت تلبس به لباس وجود مقدس صاحب الزمان اروحنا له الفداء را عنایت فرما.

یکی دیگر از برنامه‌های رسمی مدرسه علمیه امام محمد باقر علیه السلام این بود که طلبه های پایه اول تا سوم، بین نماز ظهرین و عشائین، به مدت پنج دقیقه به بیان احکام و معارف الهی می‌پرداختند.

استاد معظم در تشویق و تعظیم منبر و مقام شامخ روحانی مبلغ، مکرر می‌فرمود: یک طلبه مبلغ هدایه‌خوان، شرف دارد بر یک مجتهد غیر مبلغ؛ خوش به سعادت طلبه‌ای که از تحصیل هدایه تا تدریس خارج، به دو تاج زیبا و دو بال وزین عمامه و منبر مفتخر گردیده است.

اولین تبلیغ حقیر در سال 1377 شمسی در ایام عزاداری محرم الحرام امام حسین علیه السلام در کاشمر، در جوار امامزادگان واجب التعظیم حضرت سید مرتضی و حضرت سید احمد علیهما السلام شکل گرفت.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کاشمر، به دلیل عدم تجربه حقیر در تبلیغ، از اعزام به مناطق روستایی امتناع ورزید. روز سوم محرم مرا با خودش به جلسه منبرش در حوزه علمیه خواهران برد و از من خواست بعد از ایشان منبر بروم. در نهایت منبر حوزه علمیه خواهران را از روز ششم تا یازدهم محرم را عهده‌دار شدم.

ناگفته نماند توفیق بیان احکام بین نماز ظهر و عصر در حرم مطهر امامزاده سید مرتضی علیه السلام را نصیب خود ساختم. البته بعد از تجربه دو ساله تبلیغ در شهر و روستا و ادارات، همه دوستان را از منبر بین دو نماز برحذر می‌دارم؛ چه بسا تبلیغ هر چند کوتاه بین دو نماز، برای مأمومی که عجله دارد، قابل تحمل نباشد و از ادامه جماعت محروم و منصرف گردد. ما مبلغین و روحانیون باید به هر نحوی که شده، زمینه جذب و حضور بیشتر مردم در مسجد و نماز جماعت را فراهم نماییم و با توجه به اشتغال دنیایی مردم و رعایت حال اضعف مأمومین، بهانه فرار و عدم حضور در مسجد را سلب نماییم.

همچنان که بسیار ضروری است پس از ادای سجده شکر و تعفیر وجه بر تربت مطهر و معطر سیدالشهداء علیه السلام، به افضل تعقیبات بین نماز ظهرین و عشائین اکتفا نموده، دهان خود را خوشبو به عطر معطر تسبیح صدیقه شهیده، حضرت فاطمه زهرا نماییم.

چه زیباست امام جماعت که مأمومین، وی را امام و مراد خویش در طاعت الی الله می‌دانند، علاوه بر حضور قلب سلیم، فریضه نماز را با لحن زیبا و لهجه فصیح عربی، با دقت در مبانی تجویدی اقامه نماید.

در ادای نوای ملکوتی اذان و اقامه، در تکمله شهادت ثالثه به قصد رجا و تعظیم شعایر توحید ولایی، با تأسی به حکیم متأله، فقیه عارف، علامه حسن زاده آملی حفظه الله تعالی و استاذنا الاکبر حضرت آیت الله العظمی احمدی فقیه یزدی رضوان الله تعالی علیه به ساحت عظمای عصمت کبرای الهی، صدیقه شهیده متمسک شویم و ندا در دهیم: اشهد ان علیاً ولی الله علیه صلوات الله؛ اشهد ان علیاً و اولاده المعصومین حجج الله؛ و ان فاطمه الزهراء عصمه الله الکبری صلوات الله علیهم اولیاء الله.

شایسته است امام قرائت سوره رکعت دوم را سوره مبارکه اخلاص قرار دهد و در رکعت اول به صورت هدفمند در هر روز و در هر نماز یکی از سور مبارکه را قرائت کند. همچنان که در ذکر قنوت هر نماز به یکی از ادعیه مختلف متبرک گردد: یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجه؛ یا رب الحجه بحق الحجه اشف صدر الحجه بظهور الحجه؛ اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین و شایعت و بایعت و تابعت علی قتله اللهم العنهم جمیعاً؛ شب‌های چهارشنبه مسجد مقدس جمکران و روزهای پنجشنبه و جمعه دعای سلامتی و یا دعای فرج بقیت الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف طنین انداز شود.

در رکوع رکعت آخر نماز به توصیه میراثبان فرهنگ تشیع، آیت الله العظمی مرعشی نجفی رضوان الله تعالی علیه ولایت حقه اولیاء الله الابرار را به درگه الهی شفیع قرار داده و عرضه بدارد: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وترحم علی عجزنا و اغثنا بحقهم، رب زدنا محبه امیر المؤمنین و فاطمه الزهراء و اولادهما المعصومین صلواتک علیهم اجمعین.

در سجده پایانی نماز، به تأسی از امام باقرالعلوم علیه السلام وسعت رزق و روزی خود و خانواده را از فضل الهی طلب نماید:
يا خير المسئولين و يا خير المعطين، ارزقنى و ارزق عيالى‏ من فضلك الواسع، فانك ذو الفضل العظيم.

مقام و منزلت شامخ منبر و تبلیغ و تبیین توحید و معارف توحیدی اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم که یادگار ماندگار و جاودان انبیاء عظام الهی و اولیاء الله المعصومین علیهم السلام است، رسالت اصیل و مهم طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه به شمار می‌رود که زمینه‌ساز حاکمیت حقه الهی در سایه سار عمل به معارف انسان ساز و سعادت آفرین قرآن کریم و عترت معصومین علیهم السلام گردند.

آری ملای مجاهد، مدرس شهید رضوان الله تعالی علیه چه زیبا فرمود: دیانت ما، عین سیاست ما؛ و سیاست ما عین دیانت ماست. روحانیون معظم، چونان خواص بصیر، داعیه‌دار تبلیغ احکام الهی و اجرای آن در زندگی فردی و اجتماعی بشر و نیل به سبک زندگی سالم و زیبای اسلامی بوده و امیدوارند حاکمیت ده ساله نبوی و پنج ساله علوی به واسطه مرجعیت و ولایت فقیه جامع الشرایط، به رهبری حضرت امام خمینی قدس سره الشریف و درایت خلف صالح ایشان، حضرت امام خامنه‌ای معظم مد ظله العالی، به حکومت عدل جهانی منجی عالم بشریت، حضرت حجت بن الحسن المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف متصل گردد.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی فاطمه الزهراء، و ابیها المصطفی،

و بعلها المرتضی، و بنیها الحسن و الحسین

و تسعه المعصومین من ذریه الحسین، لاسیما بقیه الله الاعظم،

و نائبه الوحید الفرید، قائدنا الامام الخامئنی، برحمتک یا ارحم الراحمین.

سیره عملی حقیر در اداء وظیفه تبلیغی و اقامه منبر مقدس رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم که تأثیر و برکت منبر را تضمین نماید، بدین شرح است:

با اعتقاد به نورانیت وضو، با نور وضو وارد بیت الله المقدس مسجد می‌شوم، به هنگام بالا رفتن بر پله‌های نورانی منبر، منبر را بوسیده و با تناول کمی از تربت پاک حسینی به نیت استشفا و لمس آن بر لبان و چشمان گنهکار خویش، با توکل به ذات اقدس الهی و توسل به ذوات مقدس معصومین علیهم السلام، منبر خویش را چنین آغاز می‌کنم:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم رب الحجه بن الحسن المهدی

بسم رب الشهداء و الصدیقین

والحمد لله رب العالمین

ثم الصلاه و السلام علی اشرف انبیاء الله

الذی سمی فی السماء باحمد و فی الارضین بأبی القاسم و ابی الزهراء محمد

و علی آله آل الله و لعنه الله علی اعدائهم اعداء الله من الان الی یوم لقاء الله.

سپس با قرائت دعای سلامتی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و ذکر یک آیه کریمه یا حدیث شریف مرتبط با موضوع، به بیان احکام شرعی می‌پردازم.

ناگفته نماند عبارت زیبای ابی الزهراء را وامدار خطیب فرهیخته حجت الاسلام عزلتی مقدم حفظه الله تعالی هستم؛ وی از سخنوران توانمند شهر مقدس قم و منطقه پردیسان است.

تبیین معارف توحیدی، اشتیاق آدمی را به عمل به وظایف شرعی خویش افزوده و سبک زندگی خشک و بی روح بشری را به سمت سبک زندگی اسلامی سوق می‌دهد.

عمده موضوعات منبر حقیر عبارتند: توحید کاربردی، توحید ولایی و ولایت توحیدی، توحید حاکمیتی و حاکمیت توحیدی، حکومت عدل جهانی مهدوی و چالش ها و زمینه‌ها، انحرافات و عرفان‌های کاذب، شاخصه‌های شیعه اصیل علوی، امر به معروف ضامن بقای توحید، عبادات شرعی چاشنی اصیل بندگی فردی و اجتماعی، اخلاق فردی و اجتماعی ضامن موثر در اجرای احکام الهی، غیرت علوی و حجاب فاطمی رمز سلامت اجتماع بشری و ....

یادش بخیر، اولین اقامه نماز جماعت به عنوان امام راتب در سال 87 را در مسجد الرضا علیه السلام واقع در چهارراه لشکر در مشهد مقدس تجربه کردم. حدود دو ماهی بود که نماز جماعت ظهر را اقامه می‌کردم. یکی از مأمومین بزرگوار که عضو هیئت امنای مسجد هم بود، پرسید: حاج آقا! می‌دانی ما در انتخاب امام جماعت، بسیار حساسیم و دوست داریم کسی را که به امامت جماعت انتخاب می‌کنیم، بتوانیم همه جوره امام خود بدانیم؟ ملاک اصلی ما در امام جماعت، روحانی بودن است؛ یعنی شخصی که وارد حوزه علمیه می‌شود و از شهریه و برکت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ارتزاق می‌کند، باید خود را وقف دین و ترویج معارف توحیدی کند؛ و این عملاً میسر نمی‌گردد، جز با معمم شدن و پوشیدن عبا و قبا و لباس مقدس حضرت حجه بن الحسن العسکری ارواحنا لتراب مقدمه الفداء. ما هم برای اینکه مطمئن شویم شما همه روزه و در همه جا، اهل عبا و عمامه هستی، دو هفته در تعقیب شما بودیم. ببینیم فقط در مدرسه و سر کلاس و تبلیغ و صف شهریه ملبس هستی، یا در کوچه و بازار و خرید نان و حتی در تفریح و پارک و گردش، هم خود را ملتزم به عبا و عمامه می دانی؟ یا نه!

فقط هر جا که دین به نفع دنیایت باشد، عمامه به سر می‌کنی؟ یا همیشه و همه جا همچون سرباز پا در رکاب و خادم وفادار و فداکار قرآن و عترت، ملبس، آماده انجام وظیفه و در دسترس مردم هستی که به محض دیدن یک طلبه در لباس روحانی، مردم جذب دین شده و مشکلات دین و دنیای خود را با نوکر دین مطرح نموده و سبک زندگی اسلامی را در سایه‌سار منبر و عمامه، شکل دهند.

حداکثر زمان منبر حقیر، با تمام مقدمات و مؤخرات، از صعود و عروج بر منبر تا نزول و جلوس و تکیه بر پایه منبر، از باء بسمله تا تاء تمت، به سی دقیقه نمی‌انجامد.

شلوغی مسجد، رفت و آمد بی رویه مأمومین و حتی گریه و سر و صدای کودکان نیز، خللی در اقامه منبر ایجاد نمی‌کند. به منظور تأثیرپذیری بیشتر منبر، حداقل یک ربع تا بیست دقیقه پای منبر نشسته و مستمع صحبت‌ها، گلایه‌ها، درد دلها و مشکلات مؤمنین هستم.

نوکری کریمه

سال 1381 به عشق کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام تجلی‌گاه عظمت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و به امید کسب فیض از محضر علمای ربانی و عرفای الهی وارد شهر مقدس قم، عشّ آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم شدم.

به محض ورود به قم مقدسه، به قصد خوشه چینی از بوستان انوار ربوبی حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام، در دروس فقه حضرت آیت الله العظمی میرزا جوادآقا تبریزی رضوان الله تعالی علیه، اصول حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ حسین وحید خراسانی حفظه الله تعالی و معارف استاذنا الاعظم حاج احمد عابدی حفظه الله تعالی شرکت نمودم.

همزمان به امید خدمتگزاری به زائران بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و جلای دل، متقاضی ثبت نام عضویت افتخاری به عنوان خادم افتخاری حضرت معصومه علیهاالسلام، هم برای خودم و هم برای همسر مکرمه و مؤمنه‌ام شدم.

این آرزو با چندین بار پر کردن فرم خادم افتخاری، ده سال به طول انجامید. بعد از ده سال انتظار، همسر مکرمه حقیر، مفتخر به خدمتگذاری آستان مقدس، در یکشنبه پایانی سال 1389 گردید؛ اما حقیر همچنان منتظر.

سیر زندگی طلبگی و حوزوی حقیر نیز با فراز و فرودهای مختلف سپری شد.

بعد از هفت سال زندگی در شهر مقدس قم، با مجموعه‌ای ملکوتی از اولیای الهی آشنا شدم که دغدغه دین و فرهنگ مردمشان را بر تحصیل ظاهری ترجیح داده و همپای تحصیل علم و ارتقای عرفانی خویش، آرزومند ارتقای معرفتی و سعادت بشری جامعه خویش نیز بودند؛ با نگاه جبهه جنگ نرم در مبارزه با شبیخون و بلکه ناتوی فرهنگی، به احیای فرهنگ مظلوم حجاب و عفاف با رویکرد امر به معروف عملی و با سبقه علمی کاربردی پرداخته‌اند. از این رو حضور افتخاری جهادی در جمع مؤسسین مرکز حجاب ریحانه النبی علیهاالسلام را بهترین توفیق و آرزوی خود می‌دانم.

روزی در پایگاه خبری حجاب، از وجود گروه جهادی آمران به معروف بشیر ویژه طلاب آشنا شدم و چون این برکت عزیز را نیز آرزوی خود می‌دیدم، در جمع این عزیزان به تذکر لسانی وظیفه همگانی در خیابان صفائیه می‌پرداختم.

یادش بخیر! رویکرد تأثیرگذار گروه جهادی امر به معروف بشیر در صفائیه، جرقه تأسیس و حمایت جدی واحد ارشاد در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام را در امام جمعه محترم قم و تولیت معظم آستان مقدس، شعله ور نمود.

شاید حقیر اولین عضو گروه جهادی بشیر باشم که در 14 خرداد 1390 به عنوان یکی از نخستین خادمین افتخاری واحد ارشاد حرم مطهر جذب شده باشم.

آری آرزوی دیرینه خدمتگذاری حقیر در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام، آن هم در سمت و مسئولیت خطیر، مهم، مظلوم و اثرگذار امر به معروف و نهی از منکر به عنوان خادم واحد ارشاد حرم مطهر، به برکت گروه جهادی آمران به معروف بشیر و به واسطه فیض عظیم مرکز حجاب ریحانه النبی علیهاالسلام محقق گردید.

حضور در حرم ملکوتی حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام بهترین عطیه الهی از محضر مقدس حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام به حقیر و خانواده حقیر است.

به امید آن که با تشکیل واحد خادمین نوجوان خوش حجاب، شاهد توفیق حضور دختر دل‌بند خویش نیز در آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام باشم.

استفاضه از محضر ارکان علم و اخلاق:

1.سالک الی الله، اخلاق مجسّم، خطیب توانا، مدیر مدرسه مبارکه امام محمد باقر علیه السلام، حجت الحق، استاذنا السالک، حاج شیخ عبدالمجید دیانی تیلکی حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: اخلاق، معارف، مبانی احکام، شیوه قرائت ادعیه؛ 3 سال)

2.ادیب برجسته، حجت الحق، استاذنا الخطیب، آیت الله ابومعین حمیدالدین حجت هاشمی خراسانی حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: ادبیات عرب؛ 2 سال)

3.جامع معقول و منقول، ادیب توانا، ملکه اخلاق و فضیلت، حجت الحق، استاذنا الادیب، حاج شیخ احمد عارفی نیای خراسانی حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: ادبیات عرب، منطق، اخلاق؛ 3 سال)

4.خطیب جمعه مشهد مقدس، عارف فرزانه، استاذنا الربانی، ابوالشهیدین، آیت الله سیدمهدی عبادی رضوان الله علیه(1315-1383 ه.ش)؛ (مشهد مقدس: اخلاق و معارف؛ 7 سال)

5.عارف وارسته، استاذنا العارف، آیت الله میرزا حسنعلی مروارید رضوان الله علیه (1329-1425 ه.ق)؛ (مشهد مقدس: ادعیه، اخلاق و معارف؛ 3 سال)

6.معلم ربانی، استاذنا الفقیه، آیت الله سید محمدجواد فقیه سبزواری رضوان الله علیه (-1384 ه.ش)؛ (مشهد مقدس: اخلاق و خارج فقه؛ 6 سال)

7.معلم اخلاق، صاحب الاستصحاب، استاذنا الشریف، آیت الله سیدمحمد موسوی شاهرودی حفظه الله تعالی، (مشهد مقدس: ادعیه، اخلاق و معارف؛ 6 سال)

8.عارف بالله، داعی الی الله، استاذنا الحکیم، آیت ‌الله جوهری رضوان الله علیه (مشهد مقدس: اخلاق، معارف، کلام، فلسفه، نهج البلاغه؛ 3 سال)

9.مفسر پارسا، آیت الله دهشت رضوان الله علیه (مشهد مقدس: اخلاق، نهج البلاغه و تفسیر؛ 3 سال)

10.متکلم فرزانه، آیت الله سید جعفر سیدان حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: کلام؛ 3 سال)

11.عارف زاده ایمانی، حجت الاسلام و المسلمین میرزا جواد مرواریدحفظه الله تعالی (مشهد مقدس: اخلاق و معارف؛ 3 سال)

12.استاد فرهیخته، حجت الاسلام و المسلمین نوقانی حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: اخلاق و معارف؛ 3 سال)

13.استاد توانا، حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی حسینی شاهرودی حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: معارف؛ 2 سال)

14.فقیه وارسته، حجت الاسلام و المسلمین علی سائلی حفظه الله تعالی (مشهد مقدس: خارج فقه؛ 1 سال)

15.عالم پارسا و معلم ربانی، آیت الله العظمی سید محمدصادق فقیه سبزواریحفظه الله تعالی (قم مقدسه: ادعیه، اخلاق و معارف؛ 14 سال)

16.خطیب فرهیخته، مبلغ وارسته، مدیر توانا، استاذنا المخلص، حجت الاسلام حاج شیخ تقی قرائتی حفظه الله تعالی (قم مقدسه: مدیریت مسجد، وعظ و خطابه؛ 1 سال)

17.مرجع عالیقدر، آیت الله العظمی وحید خراسانی حفظه الله تعالی (قم مقدسه: خارج اصول، 7 سال)

18.احیاگر عزاداری ایام فاطمیه، آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی رضوان الله علیه (1305-1385 ه.ش)؛ (قم مقدسه: خارج فقه، 2سال)

19.فقیه مجاهد، آیت الله العظمی فاضل لنکرانی رضوان الله علیه (1310-1386 ه.ش)؛ (قم مقدسه: خارج فقه، 1 سال)

20.احیاگر اقامه نماز جماعت عیدالله الاکبر غدیر، بنیانگذار فقه المسجد، استاذنا الاکبر، آیت الله العظمی حاج میرزا محمدحسن احمدی فقیه یزدی رضوان الله علیه(1369-1431 ه.ق)؛ (قم مقدسه: خارج فقه مسجد، 8 سال)

21.فقیه متأله، استاد حوزه و دانشگاه، آیت الله العظمی میرزا محمدحسین احمدی فقیه یزدی حفظه الله تعالی (قم مقدسه: اخلاق، معارف، خارج فقه مسجد؛ 5 سال)

22.مفسر عظیم الشأن، صاحب التسنیم، استاذنا المفسر، آیت الله العظمی علامه جوادی آملی حفظه الله تعالی (قم مقدسه: تفسیر قرآن کریم، 6 سال)

23.خطیب توانمند، آیت الله سید احمد خاتمی حفظه الله تعالی (قم مقدسه: تفسیر قرآن کریم، 3 سال)

24.محقق جامع قرآنی، صاحب التمهید، آیت الله محمدهادی معرفت رضوان الله علیه (-1385 ه.ش)؛ (قم مقدسه: علوم قرآن، 2 ترم)

25.محقق مدقق قرآنی، مصنف اولین تفسیر بر اساس ترتیب نزول در مکتب تشیع، صاحب ....، آیت الله بهجت پور حفظه الله تعالی (قم مقدسه: تفسیر، علوم قرآن، 2 ترم)

26.مدیر مدبر، حجت الاسلام دکتر ولی الله نقی‌پورفر حفظه الله تعالی (قم مقدسه: علوم قرآن، 3 ترم)

27.استاد فرهیخته قرآنی، حجت الاسلام دکتر محمدباقر سعیدی روشن حفظه الله تعالی (مشهد مقدس و قم مقدسه: زبان قرآن، 2 ترم)

28.عالم ذوالفنون، جامع معقول و منقول، ملکه اخلاق و فضیلت، حامد آلاء محمود، عابد کوی معبود، عارف جلال معروف، جانباز سر افراز، ولایی بصیرت مدار، مفتخر به دریافت نشان فتح از حضرت امام خامنه‌ای عزیز جان جهان به فدای ولایتش، حجت الحق، استاذنا الاعظم، آیت الله دکتر حاج احمد عابدی حفظه الله تعالی (قم مقدسه: خارج فقه و اصول، اخلاق، معارف، درایة الحدیث، مدیریت مسجد، از سال 1381 تاکنون)

29.ابوالاطباء، پدر طب اسلامی، محیی طب الشریعه النبویه، استاذنا الطبیب، آیت الله شیخ عباس تبریزیان حفظه الله تعالی (قم مقدسه: تحلیل روایی طب، 1 سال)

دوره های آموزشی:

1.دوره مقدماتی رشته مکالمه عربی (مشهد مقدس: دفتر تبلیغات اسلامی؛ منتدی اللغة العربیة، یک ترم)

2.دوره تخصصی رشته مکالمه عربی (مشهد مقدس: دفتر تبلیغات اسلامی؛ منتدی اللغة العربیة، سه ترم)

3.دوره تخصصی رشته ترجمه عربی (مشهد مقدس: دفتر تبلیغات اسلامی؛ منتدی اللغة العربیة، دو ترم)

4.دوره مقدماتی رشته علوم و معارف قرآنی (مشهد مقدس: دفتر تبلیغات اسلامی؛ یک ترم)

5.دوره تخصصی رشته علوم و معارف قرآنی (مشهد مقدس: دفتر تبلیغات اسلامی؛ پنج ترم، از سال 1378تا 1380)

6.دوره تخصصی تفسیر و علوم قرآن (قم مقدسه: مرکز آموزش تخصصی تفسیر حوزه علمیه قم؛ کارشناسی ارشد، شش ترم، 1382- 1385)

7.دوره تخصص تربیت مربی قرآن کریم؛ (قم مقدسه: معاونت تهذیب حوزه علمیه قم؛ یک ماهه، سال 1381)

8.دوره تخصصی مدیریت مسجد، (قم مقدسه: مؤسسه مسجد، به مسئولیت حجة الاسلام شیخ تقی قرائتی حفظه الله تعالی؛ یک ساله 1381؛ زمینه ساز 8 سال حضور درس خارج فقه مسجد در محضر مبارک آیت الله العظمی میرزا محمدحسن احمدی فقیه یزدی رضوان الله علیه)

9.دوره عمومی آشنایی با اندیشه‌های امام خمینیرضوان الله علیه(قم مقدسه: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی رضوان الله علیه، شش ماهه، 1382)

10.دوره مقدماتی آشنایی با فرقه ضاله مضله تصوف خذلهم الله تعالی (قم مقدسه: معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم؛ دو ماهه، سال 1384؛ زمینه ساز 8 سال تبلیغ تخصصی در مناطق صوفی نشین)

11.دوره عمومی آشنایی با مبانی زنان و خانواده (قم مقدسه: دانشگاه باقر العلوم علیه السلام، ده جلسه، 1393)

12.دوره تخصصی کوتاه مدت تربیت مبلغ حجاب (قم مقدسه: مرکز حجاب ریحانه النبی علیها السلام، هفت جلسه، 1394)

فعالیت‌های فرهنگی:

1.تدریس دروس ادبیات عرب (شرح امثله، صرف میر، صرف ساده، صمدیه، سیوطی، مغنی اللبیب، تهذیب المغنی)

2.تدریس اصول فقه علامه مظفر رضوان الله علیه، شرح لمعه شهیدین رضوان الله علیهما، مکاسب شیخ اعظم انصاری رضوان الله علیه، کفایه آخوند خراسانی رضوان الله علیه.

3.تدریس روخوانی، روانخوانی، تجوید و تفسیر قرآن کریم.

4.سابقه تبلیغ در شهر و روستا، در مساجد و مدارس و ادارات؛ از سال 1377 (خراسان رضوی: مشهد مقدس، امامزاده سید مرتضی و حوزه علمیه خواهران کاشمر، سبزوار، سرولایت نیشابور، چناران؛ یزد: یزد، طزرجان؛ قم: مدارس و مساجد؛ هرمزگان: بندر عباس، قشم، بندر خمیر، حاجی آباد؛).

5.حضور تخصصی در مناطق صوفی نشین، به مدت 8 سال در ایام تبلیغی (کرمان: کرمان، ماهان، سیرجان؛ لرستان: خرم آباد، دورود، بروجرد؛ اصفهان: چرمهین؛ خراسان رضوی: مشهد مقدس، نیشابور، گناباد، بیدخت، قوژد؛ فارس: شیراز، لار، سروستان، گراش، ششده فسا، کوار؛).

6.خادم افتخاری مسجد مقدس جمکران؛ (واحد انتشارت، بخش پژوهش؛ ویراستاری و ارزیابی کتب).

7.خادم افتخاری حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیها السلام؛ (واحد ارشاد؛ امر به معروف و تذکر لسانی).

8.خادم افتخاری حرم مطهر حضرت موسی مبرقع علیه السلام و آستان مقدس چهل اختران؛ (واحد پاسخگویی احکام).

9.عضو اتاق فکر گروه جهادی آمرین به معروف بشیر.

10.عضو بسیج و شورای فرماندهی گردان تخصصی 371 امر به معروف و نهی از منکر اباذر تیپ 83 مستقل رزمی تبلیغی امام جعفر صادقعلیه السلام.

11.عضو هیئت مؤسس و از پیشگامان اولیه مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی حجاب ریحانه النبی علیهماالسلام؛ از سال 1387.


خاتمه

در خاتمه ضرورت می‌دانم نهایت تشکر و سپاسگزاری خود را نسبت به والدین عزیزم ادا نمایم که با بذل جان خویش، امکانات تحصیل حقیر را فراهم آوردند.

هم چنین از همسر صبور و فداکار خویش قدردانی می‌نمایم که با تحمل دیار غربت و دوری از والدین، فضای خانه را محیطی مساعد برای مطالعه حقیر قرار داده است؛

و نیز خیر عقبی و دنیا در پرتو عمل به معارف انسان ساز و سعادت آفرین قرآن کریم و عترت معصومین علیهم السلام را برای فرزند دلبندم، دختر مؤمنه و خوش حجاب خویش آرزومندم.

خدای بی نیاز بنده نواز را بر نعمات بیکران ربوبی شاکرم و از ذات اقدس الهی مسئلت می‌نمایم همگان را در سایه عنایات اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام، سعادت اُخری و دنیا مرحمت فرماید.

به امید سعادت نهایی جامعه بشری

و حیات طیبه الهی در پرتو حکومت عدل علوی

به ولایت و رهبری حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف

وآخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین

و صلی الله علی ساداتنا آل الله.

نسأل الله منازل الشهداء و معایش السعداء

مع امام الاتقیاء، سید الاوصیاء، امیرالمومنین علیّ ولیّ الله

و ابنه سیدالشهداء ثار الله

بین یدی بقیت الله

بزعامه امامنا الخامنئی

خلف الصالح للخمینی الکبیر روح الله

علیهم صلوات الله.